Jetzt buchen
Camping Mietunterkunft
Basketbalveld
Basketbalveld

Heel bekend in Amerika en met een groeiende belangstelling in Nederland is de sport basketbal.

Op het vakantiepark hebben we een klein basketbalveld met 2 baskets. Hier kan je alleen, met z’n tweeën of een met een groep, je vaardigheden oefenen en verbeteren.

Interactief speelveld ''SUTU
Interactief speelveld ''SUTU"

De Sutu is een interactieve voetbalmuur, het aloude en nog altijd populaire muurtje trap in een nieuw jasje. De muur is voorzien van 16 vakken omringd met Ledverlichting die reageren als het vak wordt aangeraakt met een bal. Op ieder willekeurig spel is een variatie te bedenken die de Sutu geschikt maken om de bal- en schietvaardigheden van de speler te verbeteren. Met een knop kunnen de spelers kiezen uit verschillende spellen en doordat de Sutu online is blijven er nieuwe spellen bij komen.

Interactief speelveld ''TORO''
Interactief speelveld ''TORO''

De Toro is een kleurrijk en multifunctioneel sportveld waarbij de traditionele doeltjes zijn vervangen door interactieve panelen. Het veld bevat 4 interactieve goals en een spelconsole. De goaltjes bevat Ledverlichting die reageren als het doel geraakt wordt. De spelers worden hierdoor meer uitgedaagd tot het spelen van andere spelvormen en doordat de Toro online is worden ze elke keer opnieuw verrast omdat doorlopend nieuwe spellen worden ontwikkeld.

 

Lees verder 

Speelveld
Speelveld

Midden op het park ligt het speel-/sportveld, ideaal voor diversen spellen en sportactiviteiten. Er is genoeg ruimte om hier tikkertje te spelen of te badmintonnen.

Het animatieteam organiseert hier ook verschillende activiteiten, zoals zeskamp of buikglijden. Tijdens deze activiteiten is de evenementenblokhut op het speelveld geopend voor verkoop van drinken en wat lekkers.

Tennisbaan
Tennisbaan

Op het vakantiepark is een all-weather tennisbaan aanwezig, waar onze gasten gratis gebruik van kunnen maken. In de receptie kunt u de baan reserveren. Om te kunnen tennissen moet wel een toegangssleutel bij de receptie gehaald worden.
Tip: neem je eigen racket en ballen mee.  Je kunt deze natuurlijk ook huren bij de receptie voor
€ 1,50 per set.

Interactives

4
2
Möchten Sie länger als 3 Wochen buchen? Bitte kontaktieren Sie sich direkt an den Campingplatz (per Telefon oder E-mail).
Nach oben